Ravintoarvot

Ravinteet ja hyödyt

Bimi®-parsakaali on paljon muutakin kuin päivittäinen vihannesannos. Se on täynnä välttämättömiä ravintoaineita. Lue lisää siitä, miten tämä vihreä supervihannes tuo hyvää oloa ja miksi se on maistuvin tapa varmistaa, että kehosi voi hyvin.

Puhdasta energiaa

Bimi®-parsakaali on täysin luonnollinen pikaruoka, joka antaa sinulle hyvän olon. Sitä syömällä saat tarvitsemasi vihannesannoksen ja se on täynnä folaattia – B-vitamiinia, joka vähentää väsymyksen tunnetta.

Voi hyvin

Bimi®-parsakaalin A- ja C-vitamiinit ovat hyväksi iholle, kalium auttaa ylläpitämään normaalia verenpainetta ja folaatti tehostaa immuniteettia.

Kevyt olo

Tämä monipuolinen vihannes on luonnollisesti vähäkalorinen ja vähärasvainen. Jos tarkkailet linjojasi, se on hyvä vaihtoehto terveelliseen ja maukkaaseen syömiseen.

Hyväksi kasvulle

Bimi®-parsakaali on hyvä valinta tuleville äideille. Siinä on paljon foolihappoa, joka on erityisen tärkeää 12 ensimmäisen raskausviikon aikana. Se on hyväksi myös naisille, jotka yrittävät tulla raskaaksi.

Ravintosisältö

Ravintoarvot per 100 g

Energiaa 148 kJ / 35 kcal
Rasvaa 0,2 g
Josta tyydyttyneitä 0,1 g
Hiilihydraatteja 2,7 g
Joista sokereita 2 g
Kuitua 3,7 g
Proteiinia 3,8 g
Suolaa 0,02 g
A-vitamiinia 367 μg
E-vitamiinia 1,1 mg
C-vitamiinia 45 mg
Folaattia 71 μg
Kaliumia 358 mg
Kalsiumia 70 mg
Fosforia 98 mg
Rautaa 0,8 mg
Mangaania 0,46 mg

Bimi®-parsakaali on täynnä hyvää.

Tee Bimi®-parsakaalista osa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota.

Superruoat

Bimi®-parsakaali on todellinen superruoka: siinä on runsaasti ravinteita, vitamiineja, mineraaleja ja muita kasvikemikaaleja. Alla olevat ruoat ovat kaikki superruokia, ja olemme yhdistäneet niitä Bimi®-parsakaalin kanssa luodaksemme hyvänmakuisia ja terveellisiä reseptejä.