Bruschetta Bimi®-parsakaalilla, valkosipuliherkkusienillä ja fetalla

Bruschetta Bimi®-parsakaalilla, valkosipuliherkkusienillä ja fetalla

Tämän italialaisen klassikon kanssa saa soveltaa vapaasti, ja tässä on meidän ehdotuksemme. Bruschetta sopii hyvin alkupalaksi, nopeaksi lounaaksi tai ruokaisaksi välipalaksi.

Specifications

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Kasvisruoka
  • Pähkinätön
  • Pescovegetaarinen

Metodi

  1. Leikkaa ciabatta sopivan kokoisiksi paloiksi, voitele oliiviöljyllä ja paahda grillissä tai uunissa.

  2. Höyrytä tai keitä Bimi®-parsakaalia noin 3 minuuttia, kunnes se on pehmennyt.

  3. Paista herkkusieniä voissa murskatun valkosipulin kanssa, mausta mustapippurilla ja suolalla.

  4. Lisää Bimi®-parsakaali herkkusienten sekaan ja sekoita hyvin.

  5. Asettele ciabatta-leiville herkkusienet, Bimi®-parsakaali ja murustettu fetajuusto. Laita leivät vielä hetkeksi grilliin tai uuniin, kunnes juusto alkaa sulaa.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa