Bimi®-muki

Bimi®-muki

Jokainen suomalainen tuntee kioskien ja tapahtumien klassikkoherkun, nakkimukin. Suomalaisempaa herkkua saa etsiä - mutta olisiko aika kokeilla klassikkoherkkua ihan uudella twistillä?

Bimi®-muki on nakkimukin henkeä hehkuva, moderni versio ajattomasta klassikosta. Se sopii kenelle tahansa pikkupurtavaksi, oli kyseessä sitten ilta jäähallilla tai ihan vain rento koti-ilta.

Näin valmistat Bimi®-mukin kotona:

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

1

Metodi

  1. Pese Bimi®-parsakaalit ja taputtele ne kuivaksi. Ripottele pinnalle öljyä ja paista paistinpannulla 8–10 minuuttia tai grillissä 2–3 minuuttia. Lisää öljyä ja suolaa.

  2. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja sekoita.

  3. Tarjoile Bimi®-parsakaalit kupissa ja kaada pohjalle reippaasti kastiketta dipiksi.

  4. Nauti!

Mistä Bimi®-parsakaalia saa