Bimi®-muki
Jokainen suomalainen tuntee kioskien ja tapahtumien klassikkoherkun, nakkimukin. Suomalaisempaa herkkua saa etsiä - mutta olisiko aika kokeilla klassikkoherkkua ihan uudella twistillä?
Bimi®-muki on nakkimukin henkeä hehkuva, moderni versio ajattomasta klassikosta. Se sopii kenelle tahansa pikkupurtavaksi, oli kyseessä sitten ilta jäähallilla tai ihan vain rento koti-ilta.
Näin valmistat Bimi®-mukin kotona:
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
1
Metodi
-
Pese Bimi®-parsakaalit ja taputtele ne kuivaksi. Ripottele pinnalle öljyä ja paista paistinpannulla 8–10 minuuttia tai grillissä 2–3 minuuttia. Lisää öljyä ja suolaa.
-
Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja sekoita.
-
Tarjoile Bimi®-parsakaalit kupissa ja kaada pohjalle reippaasti kastiketta dipiksi.
-
Nauti!