 
                Risotto Bimi®-parsakaalilla ja parmesaanilla
Helppo risotto Bimi®-parsakaalilla onnistuu myös ilman jatkuvaa sekoittamista. Maukkaan risoton kylkeen sopii vaikka basilikaöljy ja mustapippuri!
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
30 minuuttia
Annokset
4
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
- Kasvisruoka
- Pähkinätön
Metodi
- 
                                                                                
                                        Valmista kasvisliemi, pilko sipuli ja hienonna valkosipuli. 
- 
                                                                                
                                        Kuumenna öljy isolla pannulla, lisää sipulit ja ripaus suolaa. Kuullota sipuleita keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää valkosipuli ja kuullota vielä 1–2 minuuttia. 
- 
                                                                                
                                        Lisää pannulle riisi ja sekoita, kunnes riisi alkaa olla läpikuultavaa. Lisää viini ja anna viinin kuplia ja haihtua. 
- 
                                                                                
                                        Lisää suurin osa kasvisliemestä, noin 1 l. Kiehauta ja anna poreilla mahdollisimman matalalla lämmöllä kannella peitettynä. Keitä riisi al denteksi välillä sekoittaen. Lisää lientä tarpeen mukaan. 
- 
                                                                                
                                        Höyrytä Bimi®-parsakaaleja 4 min riisin keittyessä. 
- 
                                                                                
                                        Pilko suurin osa Bimi®-parsakaaleista sopiviksi suupaloiksi. Jätä muutama koristeeksi. 
- 
                                                                                
                                        Kun riisi on kypsää, sekoita joukkoon varsiparsakaalipalat ja parmesaani. 
- 
                                                                                
                                        Annostele lautaselle ja koristele Bimi®-parsakaaleilla ja parmesaanilla. 
 
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
             
            