Risotto Bimi®-parsakaalilla ja parmesaanilla

Risotto Bimi®-parsakaalilla ja parmesaanilla

Helppo risotto Bimi®-parsakaalilla onnistuu myös ilman jatkuvaa sekoittamista. Maukkaan risoton kylkeen sopii vaikka basilikaöljy ja mustapippuri!

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

30 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton
  • Kasvisruoka
  • Pähkinätön

Metodi

  1. Valmista kasvisliemi, pilko sipuli ja hienonna valkosipuli.

  2. Kuumenna öljy isolla pannulla, lisää sipulit ja ripaus suolaa. Kuullota sipuleita keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää valkosipuli ja kuullota vielä 1–2 minuuttia.

  3. Lisää pannulle riisi ja sekoita, kunnes riisi alkaa olla läpikuultavaa. Lisää viini ja anna viinin kuplia ja haihtua.

  4. Lisää suurin osa kasvisliemestä, noin 1 l. Kiehauta ja anna poreilla mahdollisimman matalalla lämmöllä kannella peitettynä. Keitä riisi al denteksi välillä sekoittaen. Lisää lientä tarpeen mukaan.

  5. Höyrytä Bimi®-parsakaaleja 4 min riisin keittyessä.

  6. Pilko suurin osa Bimi®-parsakaaleista sopiviksi suupaloiksi. Jätä muutama koristeeksi.

  7. Kun riisi on kypsää, sekoita joukkoon varsiparsakaalipalat ja parmesaani.

  8. Annostele lautaselle ja koristele Bimi®-parsakaaleilla ja parmesaanilla.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa