Usein kysyttyjä kysymyksiä Bimi®-parsakaalista

Tällä sivulla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Bimi®-parsakaalista


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Millaiset ravintoarvot Bimi®-parsakaalissa on?

Bimi®-parsakaalilla on monia ravitsemuksellisia hyötyjä. Siinä on runsaasti folaattia ja se on myös hyvä kuidun lähde.

Miten Bimi®-parsakaalia valmistetaan?

Bimi®-parsakaalia voi keittää, wokata, höyryttää, uppopaistaa, grillata, paahtaa tai syödä raakana… Tulee mieleesi mitä vaan, me olemme varmasti jo kokeilleet sitä.

Voinko syödä Bimi®-parsakaalia raakana?

Toki! Bimi®-parsakaali kutsuu rapeudellaan naposteluun suoraan paketista. Ota Bimi®ä mukaan esimerkiksi piknikille tai lisää eväsrasiaan.

Kuinka monta Bimi®-parsakaalinvartta kattaa viidenneksen koko päivän kasviksista?

Seitsemän vartta. Siinä kaikki.

Onko Bimi®-parsakaali superruokaa?

Kyllä, kaikkine terveyshyötyineen tämä vihannes on ehdottomasti superruokaa. Siinä on paljon kuitua ja proteiinia sekä vain vähän suolaa eikä yhtään rasvaa.

Kuinka paljon yhdessä annoksessa Bimi®-parsakaalia on kaloreita?

100 gramman annoksessa on vain 35 kaloria.

Miten Bimi®-parsakaali eroaa muista parsakaaleista?

Bimi® on ainutlaatuinen varsiparsakaali. Se eroaa monin tavoin parsakaalista, broccolinista, rapinista tai kaaleista. Bimi® on muita lajikkeita makeampi, ja sen maku on pähkinäinen. Bimi® on rakenteeltaan rapea, eli se kypsyy paremmin, näyttää paremmalta ja mikä tärkeintä, maistuu paremmalta.

Miten tunnistan Bimi®-parsakaalin ruokakaupassa?

Bimi®-parsakaali myydään aina Bimi®-merkkisissä turkooseissa pakkauksissa, jotka näyttävät seuraavanlaisilta.


Löydät Bimi®-parsakaalin näistä ruokakaupoista.

Missä Bimi®-parsakaalia kasvatetaan?

Bimi® kasvaa kesäkuusta lokakuuhun Suomessa, Pohjois-Savon Kotajärvellä sekä muissa Pohjois-Euroopan maissa. Muina aikoina Bimi®ä kasvatetaan Espanjassa, Portugalissa ja Keniassa.