Pasta Bimi®-parsakaalilla, kikherneillä ja valkosipulilla

Pasta Bimi®-parsakaalilla, kikherneillä ja valkosipulilla

Nopea ja maukas pasta syntyy rapsakasta Bimi®-parsakaalista, paahdetuista kikherneistä ja valkosipuli-sitruunavoikastikkeesta.

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

15 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Kasvisruoka
  • Pähkinätön

Metodi

  1. Huuhtele kikherneet ja Bimi®-parsakaalit, hienonna valkosipuli. Halutessasi voit pilkkoa Bimi®-parsakaalit valmiiksi suupaloiksi.

  2. Sulata voi isolla pannulla.

  3. Lisää öljy ja valkosipulit. Kuullota pari minuuttia keskilämmöllä, kunnes valkosipulit muuttuvat pehmeiksi ja tuoksuvat aromaattisilta.

  4. Sekoita mukaan kikherneet ja paahda pari minuuttia.

  5. Lisää Bimi®-parsakaalit ja kypsennä noin 5 minuuttia kannen alla välillä sekoittaen.

  6. Lisää joukkoon sitruunan mehu, hunaja sekä ripaus suolaa ja pippuria. Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

  7. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Sekoita pasta ja kastike pannulla.

  8. Tarjoile parmesaanin kera.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa