Bimi®-parsakaali-fetapiirakka

Bimi®-parsakaali-fetapiirakka

Maukas Bimi®-parsakaali-fetapiirakka syntyy kätevästi itse tehdystä piirakkataikinasta ja laadukkaista täytteistä.

Specifications

Valmistelu

15 minuuttia

Valmistus

45 minuuttia

Annokset

4

Metodi

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. Valmista piirakkapohja sekoittamalla kulhossa suola ja jauhot. Lisää joukkoon voi ja sekoita ainekset keskenään nyppimällä. Taikinan tulisi olla koostumukseltaan hiekkamaista murua.

  3. Lisää 1 rkl kylmää vettä ja työstä taikinasta tasainen pallo. Käytä tarpeen mukaan enemmän vettä.

  4. Voitele piirakkavuoka öljyllä ja painele taikina tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille.

  5. Esipaista piirakkapohjaa noin 10 minuuttia.

  6. Huuhtele Bimit® ja asettele ne piirakkapohjan päälle. Murusta päälle feta ja lisää muutama kirsikkatomaatinpuolikas.

  7. Sekoita keskenään ranskankerma, maito ja kananmuna. Rouhi seokseen suolaa ja pippuria. Kaada seos piirakkapohjan ja täytteiden päälle.

  8. Paista piirakkaa uunin keskitasolla 30–45 minuuttia. Lisää uuniin piirakan päälle folio, jos Bimi®-parsakaalin kukinnot alkavat paistua liian nopeasti.

  9. Anna piirakan jäähtyä hetki ennen tarjoilua.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa