Yrttipaahdettu Bimi®-varsiparsakaali savujuustolla ja hollandaisekastikkeella

Yrttipaahdettu Bimi®-varsiparsakaali savujuustolla ja hollandaisekastikkeella

Tarjoile maukkaat Bimi®-parsakaalit hollandaisekastikkeen ja esimerkiksi paahtopaistin kanssa tai sellaisenaan!

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton
  • Pähkinätön

Metodi

  1. Lämmitä uuni 250 asteeseen.

  2. Huuhtele Bimi®-nippu kylmällä vedellä.

  3. Levitä oliiviöljy tasaisesti uunivuoan pohjalle ja sisäseinille.

  4. Aseta Bimi®-varsiparsakaalit vierekkäin uunivuoan pohjalle ja ripottele pieni määrä merisuolaa ja kuivattua oreganoa päälle.

  5. Paista 10–12 minuuttia uunin keskitasolla, kunnes kukinnot ovat ruskistuneet hieman.

  6. Ota vuoka uunista ja aseta päälle savujuustoviipaleita oman maun mukaan. Paista vielä lisää, kunnes juusto on sulanut ja kuplii.

  7. Irrota Bimi®-varsiparsakaalit vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

  8. Ripottele tai jauha myllystä kuivattua, murskattua chiliä päälle oman makusi mukaan.

  9. Valmista seuraavaksi hollandaisekastike.

  10. Erottele keltuaiset valkuaisista pieneen kulhoon. Vatkaa niistä tasainen, keltainen seos. Säästä valkuaiset muuhun käyttöön, esim. munakkaaseen tai leivontaan - näin vähennät myös ruokahävikkiä!

  11. Sulata voi kattilassa pienellä lämmöllä, esimerkiksi induktiolieden lämpötasolla 1, tai vesihauteessa. Huom! Voi ei saa ruskistua eikä ylikuumeta. Liian kuuma voi saa keltuaiset paistumaan munakokkeliksi.

  12. Kaada keltuaiset kattilaan sulan voin joukkoon sekoittaen samalla vispilällä.

  13. Ota kastike pois liedeltä.

  14. Purista puolikkaan sitruunan mehu kastikkeeseen, samalla sekoittaen.

  15. Jatka sekoittamista, kunnes kastikkeesta muodostuu kauniin keltainen ja tasainen seos.

  16. Kaada valmis kastike tarjoilukulhoon ja laita jääkaappiin jäähtymään.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa