Pähkinäisiä satay-nuudeleita ja parsakaalia

Pähkinäisiä satay-nuudeleita ja parsakaalia

Nämä indonesialaistyyliset satay-nuudelit maistuvat niin kuumana kuin kylmänäkin, joten ne sopivat täydellisesti paitsi nopeaksi illalliseksi myös suosikkilounaaksesi.

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

5 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Kasvisruoka
  • Maidoton
  • Vegaaninen

Metodi

  1. Aseta kaikki satay-kastikkeen ainekset pieneen kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Vispaa kevyesti kiehuva seos tasaiseksi ja siirrä se sitten pois levyltä. Anna jäähtyä. Ohenna tarvittaessa kastiketta lisäämällä 1–2 rkl vettä.

  2. Kuumenna iso paistinpannu tai wok-pannu ja lisää siihen öljyä. Lisää Bimi®-parsakaalit, kiinankaali, porkkana, nuudelit, puolet chilistä ja kevätsipuleista pannulle, ja paista niitä muutama minuutti.

  3. Kaada kastike pannulle kasvisten päälle, ja sekoita niin, että sitä on tasaisesti kaikkialla.

  4. Siirrä ruoka tarjoiluastiaan, ja ripottele päälle suolapähkinät sekä loput chili- ja kevätsipuliviipaleet. Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa