Lohipelti Bimi®-parsakaalilla ja perunoilla

Lohipelti Bimi®-parsakaalilla ja perunoilla

Specifications

Valmistelu

20 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Annokset

4

Metodi

  1. Pese perunat ja kuori ne halutessasi. Leikkaa reiluiksi suupaloiksi. Levitä perunat isoon uunivuokaan tai pellille ja sekoita joukkoon öljy. Mausta suolalla. Paahda perunoita 200 asteessa 20 minuuttia, tai kunnes ovat lähes kypsiä.

  2. Lisää uunivuokaan Bimi®-parsakaalit ja neljään osaan leikattu lohifilee. Sekoita Dijon-sinappi ja hunaja keskenään ja levitä lohipaloille. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita vuoka takaisin uuniin, nosta lämpötila 225 asteeseen ja jatka paistamista 10-15 minuuttia, kunnes kaikki raaka-aineet ovat kypsiä. Tarjoile lohipelti korianteri-limekastikkeen kanssa.

  3. korianteri-limekastike:

    Sekoita majoneesin joukkoon limen raastettu kuori ja mehu sekä hienonnettu korianteri. Mausta suolalla. Laita jääkaappiin maustumaan hetkeksi ennen tarjoilua.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa