Suolaiset muffinssit Bimi®-parsakaalilla, cheddarilla ja chilillä

Suolaiset muffinssit Bimi®-parsakaalilla, cheddarilla ja chilillä

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Annokset

8+

Metodi

  1. Lisää 1 ruokalusikallinen rypsiöljyä paistinpannulle ja paista sipulia, Bimi®-parsakaalin varsia ja chiliä, kunnes kaikki ovat kypsiä. Lisää balsamiviinietikka ja paista kunnes etikka on sekoittunut kasviksiin. Ota pannu pois hellalta ja jätä sivuun tekeytymään.

  2. Sekoita jauhot, leivinjauhe, voi ja munat isossa kulhossa sähkövatkaimella. Lisää maito sekaan vähitellen. Kun kaikki ainekset ovat varmasti sekoittuneet, lisää juusto, paistetut kasvikset, suola ja pippuri.

  3. Asettele muffinssivuoat pellille ja kaada muffinssiseosta tasaisesti vuokiin. Muffinssit kohoavat uunissa hiukan, joten vuokia ei kannata täyttää aivan täyteen.

  4. Paista 180 asteessa 20–25 minuuttia.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa