Bimi®-parsakaalia ricottajuuston, sitruunan ja parmesaanin kera

Bimi®-parsakaalia ricottajuuston, sitruunan ja parmesaanin kera

Tässä helpossa reseptissä yhdistyvät ricottan kermaisuus ja sitruunan hapokkuus, joita molempia tasapainottaa Bimi®-parsakaalin mieto ja pähkinäinen maku.

Specifications

Valmistus

5 minuuttia

Annokset

2

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton
  • Kasvisruoka
  • Pähkinätön
  • Pescovegetaarinen

Metodi

  1. Höyrytä tai keitä Bimi®-parsakaalia 3– 4 minuuttia kunnes se on pehmennyt.

  2. Raasta parmesaani lastuiksi ja revi ricotta paloiksi.

  3. Asettele Bimi®-parsakaali lautasille ja kasaa päälle ricottaa. Ripottele päälle sitruunankuorta ja sitruunamehua, sekä parmesaania. Ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja rouhittua mustapippuria. Tarjoile heti.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa