Bimi®-parsakaali Buddha Bowl

Bimi®-parsakaali Buddha Bowl

Buddha Bowl Bimillä® Parsakaali, bataatilla, kikherneillä ja porkkanalla tarjoiltuna hummuksen kera.

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

40 minuuttia

Annokset

2

Ravintoarvot per annos

  • 674
  • Rasvaa 3,9 g
  • Josta tyydyttyneitä 4,8 g
  • Hiilihydraatteja 80,1 g
  • Joista sokereita 22,4 g
  • Kuitua 25,9 g
  • Proteiinia 24,6 g
  • Suolaa 1,7 g

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton
  • Kasvisruoka
  • Maidoton
  • Pescovegetaarinen
  • Vegaaninen

Metodi

  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. Asettele pellille pilkotut bataatit ja kikherneet. Ripottele päälle oliiviöljyä, kuminaa, cajunmaustetta, suolaa ja pippuria. Paahda uunissa 30–40 minuuttia, kunnes bataatit ja kikherneet ovat rapeita ja kullanruskeita.

  3. Paahda kurpitsansiemeniä öljyssä, kunnes ne alkavat poksahdella. Ota pois liedeltä ja mausta suolalla ja chilimausteella.

  4. Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä pituussuunnassa.

  5. Kiehauta vettä kattilassa, lisää hiukan suolaa ja keitä Bimi®-parsakaaleja pari minuuttia, kunnes ne ovat kirkkaanvihreitä ja pehmeitä.

  6. Kokoa Buddha Bowl asettamalla ensin pohjalle salaattia, sitten bataattia ja kikherneitä, Bimi®-parsakaalia ja lopuksi porkkanasuikaleita ja hummusta. Ripottele päälle paahdettuja kurpitsansiemeniä, seesaminsiemeniä ja oliiviöljyä.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa