Lammaskoftat Bimi®-parsakaalilla ja jugurttidipillä

Lammaskoftat Bimi®-parsakaalilla ja jugurttidipillä

Lähi-idän klassikko Bimi®-parsakaalilla höystettynä.

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

45 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton
  • Pähkinätön

Metodi

  1. Sekoita lammas, sipuli, valkosipuli, sahrami, suola ja pippuri massaksi isossa kulhossa.

  2. Jaa massa kahdeksaan osaan ja muotoile se kepakoiksi.

  3. Kuumenna kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä paistinpannulla. Paista koftia 20 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja kypsiä.

  4. Keitä Bimi®-parsakaalia pari minuuttia ja siirrä se odottamaan.

  5. Sekoita kulhossa jugurtti ja valkosipuli ja lisää suolaa ja pippuria makusi mukaan.

  6. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista Bimi®-parsakaalia noin 7 minuuttia.

  7. Asettele tarjoiluvadille lammaskoftat, Bimi®-parsakaali ja jogurttidippi sekä ripottele päälle mielesi mukaan kuivattua minttua, oliiviöljyä, sumakkia ja murskattuja ruusun terälehtiä. Tarjoile leivän tai riisin kanssa.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa