Mene navigointiin Mene navigointiin Mene sisältöön
Bimi® Tilaa uutiskirjeemme
  • Tietoa Bimi®-parsakaalista
    • Tietoa Bimi®-parsakaalista
    • Kymmenen syytä rakastaa Bimi®-parsakaalia
    • Ravintoarvot
    • Usein kysyttyjä kysymyksiä
    • Tapaa viljelijämme…
  • Laita ruokaa Bimi®-parsakaalista
    • Laita ruokaa Bimi®-parsakaalista
    • Neuvoja
      • Miten Bimi®-parsakaalia valmistetaan
      • Ruuanlaittovinkkejä
    • Reseptejä
      • Aamupala
      • Alkupalat
      • Lisäkkeet
      • Lounas
      • Pääruuat
      • Välipalat
  • Mistä Bimi®-parsakaalia saa

Olet täällä:

  • Laita ruokaa Bimi®-parsakaalista
Bimi® Suomi
Bimi® Switzerland Bimi® Deutschland Bimi® Danmark Bimi® Spain Bimi® Suomi Bimi® France Bimi® Italy Bimi® Nederland Bimi® Norge Bimi® Portugal Bimi® Sverige Bimi® English
Korianterikanaa ja grillattua Bimi®-parsakaalia

Korianterikanaa ja grillattua Bimi®-parsakaalia

Risotto tomaatilla, chorizomakkaralla ja Bimillä® parsakaali

Risotto tomaatilla, chorizomakkaralla ja Bimillä® parsakaali

Laita Ruokaa Bimistä

Etsi reseptejä

Lisäkkeet
Bimi Fritto Misto

Bimi Fritto Misto

Katso resepti
Lounas
Bimi-tofupyörykät ja valkosipulipaahdetut Bimit

Bimi-tofupyörykät ja valkosipulipaahdetut Bimit

Katso resepti
Lisäkkeet
Keväiset sitruuna-parmesaanibimi®t

Keväiset sitruuna-parmesaanibimi®t

Katso resepti
Lisäkkeet
Perunasalaatti Bimi®-parsakaalilla

Perunasalaatti Bimi®-parsakaalilla

Katso resepti
Aamupala
Bimi®-parsakaali shakshuka

Bimi®-parsakaali shakshuka

Katso resepti
Lisäkkeet
Parsakaalipiirakka

Parsakaalipiirakka

Katso resepti
Pääruuat
Bimi®-parsakaalirisotto

Bimi®-parsakaalirisotto

Katso resepti
Lisäkkeet
Misomarinoidut Bimi®-parsakaalit

Misomarinoidut Bimi®-parsakaalit

Katso resepti
Pääruuat
Lampaankyljyksiä hunajapaahdetuilla viikunoilla ja Bimi®-parsakaalilla

Lampaankyljyksiä hunajapaahdetuilla viikunoilla ja Bimi®-parsakaalilla

Katso resepti
1Page 1
2Page 2
3Page 3
4Page 4
5Page 5
6Page 6
7Page 7
8Page 8

Ota kaikki irti Bimi®-parsakaalista

Jos et ole koskaan kokannut ruokaa Bimi®-parsakaalia, nyt on tilaisuutesi kokeilla. Tervehdi uutta lempivihannestasi!

Miten Bimi®-parsakaalia valmistetaan

Vaikka voitkin syödä Bimi®-parsakaalia raakana (esimerkiksi maukkaan dipin kera), sitä on myös helppo valmistaa. Aloita näillä helpoilla ja nopeilla tavoilla valmistaa Bimi®-parsakaalia.

Fusion
Lue lisää

Monta syytä rakastaa Bimi®-parsakaalia

Maukas, monikäyttöinen ja täynnä ravinteita. Lue lisää Bimi®-parsakaalista listaltamme, jolta löytyy kymmenen asiaa, joita rakastamme tässä vihreässä vihanneksessa.

Dont chop
Lue lisää

Tämä sivusto käyttää evästeitä.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi. Jos valitset ”hyväksy” tai jatkat verkkosivumme sisältöihin, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää evästeitä ja miten voit kieltäytyä niiden käytöstä.

Evästeasetukset
Hylkää kaikki evästeet Salli kaikki evästeet

Tarvittava

Käytämme evästeitä oikeutetun edun mukaisesti hallinnollisiin tarkoituksiin sekä varmistaaksemme, että sivusto toimii tehokkaasti ja luotettavasti.

Käyttökokemus

Käytössämme ovat sivuston suoriutumista seuraavat evästeet, muun muassa Google Analytics, jotta voimme tarjota sinulle paremman käyttökokemuksen. Evästeet auttavat meitä ymmärtämään, miten vierailijat käyttävät sivustoamme.

Markkinointi

Käytämme toisinaan erilaisia vierailijoiden toimintaa seuraavia pikseleitä, jotka auttavat meitä verkkomainosten toteutuksessa. Evästeet ovat verkkomainonnassa laajalti käytössä.

  • Yksityisyys ja evästeet
  • Ota yhteyttä
  • @BimiEU on Twitter
  • Bimi® on Facebook
  • Bimi® Finland on Instagram
  • Bimi® Finland on Pinterest
  • Bimi® on YouTube
  • Tietoa Bimistä®
  • Laita ruokaa Bimistä®
  • Menu

Liity sähköpostilistallemme

Näyttää siltä, että viihdyt sivuillamme. Haluaisitko kuulla lisää Bimi®-parsakaalista?

Liity sähköpostilistallemme ja kuulet ensimmäisten joukossa suussa sulavista resepteistämme sekä kilpailuista.

Liity nyt