Jouluinen Bimi®-parsakaalikuusi

Jouluinen Bimi®-parsakaalikuusi

Bimi®-parsakaaleista kasattu joulukuusi on helppo, nopea ja maukas lisuke aattoillalliselle, pikkujoulujen ruokatarjontaan tai muuhun joulunajan ruokailuun. Balsamicokastike sopii täydellisesti varsiparsakaalin kanssa täydentämään joulupöydän makumaailmaa.

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton
  • Kasvisruoka
  • Maidoton
  • Pähkinätön
  • Pescovegetaarinen
  • Vegaaninen

Metodi

  1. Pilko tomaatit puolikkaiksi ja huuhtele Bimi®-parsakaalit.

  2. Lämmitä n. 2 rkl oliiviöljyä pannulla ja lisää Bimit®.

  3. Paista varsiparsakaaleja noin 4 minuuttia, lisää tomaatit ja paista toiset 4 minuuttia tai kunnes tomaatit ovat pehmenneet ja varsiparsakaalit ovat kypsyneet.

  4. Asettele Bimi®-parsakaalit tarjolle joulukuusen muotoon ja ripottele tomaatteja kuusenkoristeiksi. Koristele balsamicokastikkeella, ripottele päälle hieman sormisuolaa ja tarjoile heti.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa