Vihreä aloo gobi Bimi®-parsakaalilla

Vihreä aloo gobi Bimi®-parsakaalilla

Raikas ja vihreä Aloo gabi Bimi®-parsakaalilla on taattu hitti!

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

30 minuuttia

Annokset

4

Metodi

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

  2. Paloittele perunat ja kukkakaali suupalan kokoisiksi paloiksi.

  3. Sekoita 4 rkl öljyä, currytahna, garam masala ja ½ tl suolaa. Hiero mausteöljy perunoiden ja kukkakaalinnuppujen pintaan. Levitä kasvikset tasaisesti leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Paahda 20 minuuttia.

  4. Paloittele Bimi ®-parsakaalit kahdesta kolmeen osaan. Huuhtele ja valuta kikherneet. Hiero 1 rkl öljyä ja ½ tl suolaa Bimi®-parsakaalien ja kikherneiden pintaan.

  5. Nosta vuoka uunista, levitä Bimi ®-parsakaalit, kikherneet ja herneet uuninpellille ja paahda vielä 5-10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat paahtuneet.

  6. Valmista kurkkuraita. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Puristele enin neste pois. Sekoita kaikki kurkkuraidan ainekset yhteen.

  7. Tarjoa vihreä aloo gobi kurkkuraidan kera. Viimeistele annos halutessasi tuoreella korianterilla.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa