 
                Kung pao Bimi®
Tekeekö mielesi jotakin herkullista ja lämmintä? Kung pao Bimi®-parsakaalilla on täydellinen tasapaino suolaista, makeaa ja raikasta.
Specifications
Valmistelu
15 minuuttia
Valmistus
15 minuuttia
Annokset
4
Metodi
- 
                                                                                
                                        Leikkaa tofu viipaleiksi ja kuivaa pinta. Leikkaa viipaleet kuutioiksi. 
- 
                                                                                
                                        Leikkaa Bimi ®-parsakaalit kolmeen osaan. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna chili. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen. 
- 
                                                                                
                                        Kuumenna öljy pannulla ja paista tofu rapeaksi. Siirrä pannu syrjään, lisää ruokalusikallinen vähäsuolaista soijakastiketta ja sekoita niin, että soijakastike imeytyy tasaisesti tofukuutioihin. Siirrä tofut syrjään odottamaan. 
- 
                                                                                
                                        Pyyhkäise pannu puhtaaksi ja lisää tilkka öljyä. Kuullota sipulia muutama minuutti. Inkivääri ja chili sekä Bimi ®-parsakaalit ja jatka paistamista, kunnes Bimi®-parsakaalit hieman pehmenevät. 
- 
                                                                                
                                        Lisää pannulle tofukuutiot ja kastike. Kuumenna. 
- 
                                                                                
                                        Tarjoa kung pao Bimi ® keitetyn riisin, suolapähkinöiden tai paahdettujen cashewpähkinöiden sekä tuoreen korianterin kera. 
 
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
             
            