Rapsakka seesami-chili Bimi®-parsakaali

Rapsakka seesami-chili Bimi®-parsakaali

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

2

Metodi

  1. Sekoita polenta, seesaminsiemenet chilihiutaleet ja suola kulhossa. Setkoita munat toisessa astiassa. Ota lisäksi esiin kolmas, laakea kulho.

  2. Kuumenna muutama ruokalusikallinen öljyä paksupohjaisessa paistinpannussa korkeassa lämpötilassa. Siirrä kolmasosa polentasekoituksesta erilleen, omaan kulhoonsa.

  3. Työskentele osissa. Kasta Bimi®-parsakaali vatkattuihin kananmuniin, kääntele sen jälkeen polentasekoituksessa ja puristele kevyesti, jotta seos tarrautuu kiinni kananmuniin. Lisää Bimi®-parsakaali pannulle ja säädä lämpöä alemmas. Paista molemmin puolin 1-2 minuuttia, että pinta muuttuu kullanruskeaksi.

  4. Sekoita dippi jogurtista tai majoneesista, laita mukaan limen mehu, rapsaus sen kuorta, suolaa ja pippuria, sekä silppua joukkoon korianterin lehtiä. Tarjoile höyrytetyn valkoisen kalan kanssa.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa