Grillattu Bimi®-parsakaali raikkaan chilikastikkeen kera

Grillattu Bimi®-parsakaali raikkaan chilikastikkeen kera

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

3

Metodi

  1. Sudi Bimi®-parsakaaleihin öljyä ja grillaa niitä yhteensä noin 10 minuuttia välillä käännellen. Älä ylikypsennä vaan jätä napakoiksi. Mausta grillatut Bimi®-parsakaalit suolalla ja laita tarjoiluvadille. Lusikoi päälle raikasta chilikastiketta ja viimeistele paahdetuilla mantelilastuilla.

  2. Raikas chilikastike:

    Hienonna chilit tai leikkaa ne ohuiksi renkaiksi. Poista halutessasi siemenet, jos haluat vähemmän tulisen kastikkeen. Valitse myös chililajikkeet oman makusi mukaan. Hienonna minttu. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa