 
                Grillattu Bimi®-parsakaali raikkaan chilikastikkeen kera
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
3
Metodi
- 
                                                                                
                                        Sudi Bimi®-parsakaaleihin öljyä ja grillaa niitä yhteensä noin 10 minuuttia välillä käännellen. Älä ylikypsennä vaan jätä napakoiksi. Mausta grillatut Bimi®-parsakaalit suolalla ja laita tarjoiluvadille. Lusikoi päälle raikasta chilikastiketta ja viimeistele paahdetuilla mantelilastuilla. 
- 
                                                                                
                                        Raikas chilikastike: Hienonna chilit tai leikkaa ne ohuiksi renkaiksi. Poista halutessasi siemenet, jos haluat vähemmän tulisen kastikkeen. Valitse myös chililajikkeet oman makusi mukaan. Hienonna minttu. Sekoita kaikki ainekset keskenään. 
 
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
             
            