Gado gado -salaatti Bimi®-parsakaalilla

Gado gado -salaatti Bimi®-parsakaalilla

Makea härkäpaputempe, pähkinäinen Bimi®-parsakaali ja paahteiset kasvikset – unelmakombo!

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

30 minuuttia

Annokset

3

Metodi

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

  2. Paloittele perunat. Pirskottele päälle ruokalusikallinen öljyä ja mausta ripauksella suolaa. Levitä perunat leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Paahda noin 20 minuuttia.

  3. Sillä välin paloittele Bimi®-parsakaali kahdesta kolmeen osaan. Hiero pintaan ruokalusikallinen öljyä ja mausta ripauksella suolaa.

  4. Nosta pelti uunista, lisää joukkoon Bimi®-parsakaali ja paahda vielä 5-10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat saaneet paahteista väriä.

  5. Kasvisten paahtuessa viipaloi tempe noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Sekoita hienonnettu valkosipulinkynsi, raastettu inkivääri, limetinmehu, soijakastike ja seesamiöljy.

  6. Kuumenna reilusti öljyä pannulla ja paista tempe rapeaksi ja kullan ruskeaksi molemmin puolin. Jos pannulla on ahdasta, voit paistaa tempen parissa erässä. Tempe imee runsaasti öljyä, joten varmista, että öljyä on tarpeeksi, jotta se ei pala. Kun tempen väri on kauniin ruskeaa, se on valmista. Siirrä pannu syrjään, lisää kastike ja sekoittele niin, että kastike imeytyy tasaisesti tempeviipaleiden joukkoon.

  7. Valmista maapähkinäkastike mittaamalla kaikki ainekset korkeaan kulhoon. Aja sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää vettä sen verran, että koostumus on sakean juoksevaa.

  8. Suikaloi kaali ohuelti. Kuori porkkanat ja vuole niistä kuorimaveitsellä ohuita suikaleita.

  9. Kokoa salaatti: Levitä tarjoiluvadille noin puolet kastikkeesta. Lisää päälle kaali- ja porkkanasuikaleet, paahdetut perunat ja Bimi®-parsakaalit sekä rapeaksi paistettu tempe.

  10. Viimeistele salaatti korianterilla ja suolapähkinöillä. Pirskottele päälle lisää maapähkinäkastiketta.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa