Bimi®-parsakaali- ja limepikkelssilettu

Bimi®-parsakaali- ja limepikkelssilettu

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

2

Metodi

  1. Laita ensimmäiseksi uunin grillivastus lämpenemään korkeaan lämpötilaan. Käytä uuninkestävää (esim. valurautaista) paistinpannua, jos sinulla on sellainen.

  2. Sekoita kulhossa jauhon joukkoon ruokasooda ja ripaus suolaa. Vispaa vähitellen sekaan vesi ja jogurtti. Pilko limepikkelssiä pienemmäksi, jos siinä on isoja sattumia, ja sekoita se taikinaan.

  3. Lämmitä puolet öljystä paistinpannussa korkealla lämmöllä. Lisää pannulle Bimi®-parsakaalit ja sekoita. Laske lämpö pienelle ja anna kypsyä noin 1 minuutti.

  4. Lisää pannulle loput öljystä, ja nosta taas lämpö korkeaksi. Kaada taikina pannulle ja levitä se tasaisesti parsakaalien väleihin. Noin minuutin kypsennyksen jälkeen laske taas lämpöä ja anna letun kypsyä muutama minuutti.

  5. Kun letun pohja on ruskistunut mukavasti, siirrä pannu uuniin (tai siirrä lettu pellillä uuniin, mikäli paistinpannussasi ei ole uuninkestävää kahvaa) grillivastuksen alle pariksi minuutiksi. Valmis lettu on kullanruskea, pehmeä ja mehevä, mutta ei liian kostea keskeltä.

  6. Tarjoile lettu salaatin ja haluamiesi lisukkeiden kanssa, ja purista päälle limemehua. Halutessasi voit lisätä annokseen esimerkiksi valkoista kalaa tai kananrintaa.

  7. Vinkki: Jos et löydä limepikkelssiä tavallisesta ruokakaupastasi, voit etsiä sitä itämaisista ruokakaupoista, joissa on hyvä valikoima itämaisia säilykkeitä.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa