Bimi®-parsakaalia harissariisillä

Bimi®-parsakaalia harissariisillä

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

25 minuuttia

Annokset

2

Metodi

  1. Kuumenna pannu keskilämmöllä, lisää voi, anna sen sulaa ja lisää sitten riisi. Sekoita hyvin ja paista 2 minuuttia. Lisää kasvisliemi tai vesi ja peitä kasari kannella. Keitä matalalla lämmöllä 20–25 minuuttia.

  2. Sillä välin raastaa punajuuri karkeasti ja sekoita harissaan.

  3. Pilko Bimi®-parsakaali reilun kokoisiksi paloiksi. Lisää punajuuri ja Bimi®-parsakaali riisiin viimeisten 6 minuutin ajaksi. Toimi nopeasti, jotta lämpö ei karkaa.

  4. Lisää suolaa, pippuria ja sitruunamehua maun mukaan ja tarjoile.

  5. Jos haluat lisätä muita lisukkeita, hienonna korianteri ja minttu karkeasti ja ripottele se sitten granaattiomenan siementen, hienonnettujen saksanpähkinöiden ja fetan kanssa annoksen päälle.

  6. Tarjoiluehdotus: Tämä ruokalaji on herkullisen maukasta sellaisenaan, mutta jos haluat lisätä proteiinia, voit valmistaa oheen kanankoipia nahkoineen.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa