Kasvis-nuudelikeitto Bimi®-parsakaalilla

Kasvis-nuudelikeitto Bimi®-parsakaalilla

Ihanan lämmittävä ja herkullinen kasvis-nuudelikeitto Bimi®-parsakaalilla valmistuu nopeasti. Yhdistele keittoon eri kasviksia makusi mukaan ja jätä kananmuna pois halutessasi täysin vegaanin version.

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Kasvisruoka
  • Maidoton

Metodi

  1. Pilko valkosipuli, inkivääri, chili ja kevätsipuli. Käytä kevätsipulista vain vaalea osa – ontot vihreät varret voit käyttää annosten koristeluun.

  2. Lämmitä öljy kattilassa ja lisää joukkoon pilkotut valkosipuli, inkivääri, chili ja kevätsipuli. Mausta ripauksella suolaa ja kuullota parin minuutin ajan.

  3. Lisää Gochujang-tahna, riisiviinietikka ja soijakastike. Sekoita hyvin ja mausta ripauksella mustapippuria.

  4. Sekoita joukkoon kasvisliemi ja kookosmaito. Kiehauta ja anna poreilla noin 10–15 min. Purista lopuksi joukkoon limen mehu.

  5. Liemen keittyessä valmistele kasvikset. Paista sienet, höyrytä Bimit® ja keitä kanamunat. Keittoon sopii loistavasti myös muut kasvikset, kuten paistettu paprika ja kesäkurpitsa.

  6. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

  7. Asettele täytteet syvälle lautaselle, kaada päälle lientä ja nauti!

Mistä Bimi®-parsakaalia saa