Vuohenjuustosalaatti Bimi®-parsakaalilla höystettynä

Vuohenjuustosalaatti Bimi®-parsakaalilla höystettynä

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

1

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton
  • Kasvisruoka

Metodi

  1. Pilko Bimi®-parsakaali, baby-pinaatti, tammenlehtisalaatti, paprika, omena ja mango. Laita ainekset kulhoon ja sekoita.

  2. Viipaloi vuohenjuusto ja paista viipaleet kevyesti pannulla.

  3. Paista Bimi®-parsakaali pannulla cashewpähkinöiden ja valkosipulin kanssa erikseen vuohenjuuston kanssa.

  4. Lisää kulhoon päälle vuohenjuusto, Bimi®-parsakaali, pähkinät ja valkosipulinkynnet.

  5. Viimeistele annos lorauksella oliiviöljyä ja ripauksella suolaa.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa