 
                Thai Bimi®-pizza
Specifications
Valmistelu
50 minuuttia
Valmistus
20 minuuttia
Annokset
2
Ruokavaliovaatimukset
- Vegaaninen
Metodi
- 
                                                                                
                                        Valmista pizzapohja. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sokeri ja jauhoja pikkuhiljaa samalla vaivaten. Lisää suola. Vaivaa taikinaa koneella n. 5 minuuttia tai käsin 5–10 minuuttia, kunnes sitko alkaa muodostua ja taikina irtoaa helposti käsistäsi. Jätä noin 45 minuutiksi kohoamaan liinan alle vedottomaan paikkaan. 
- 
                                                                                
                                        Laita uuni lämpenemään 250-asteiseksi. 
- 
                                                                                
                                        Sekoita kaurafraiche ja currytahna keskenään. 
- 
                                                                                
                                        Kauli/levitä käsin pizzataikina kahdeksi pizzaksi. Jaa täytteet puoliksi kahdelle pizzalle. Levitä kummankin taikinan päälle curry-fraichea. 
- 
                                                                                
                                        Kuori valkosipulinkynnet. Poista chilistä kanta ja siemenet. Hienonna chili ja valkosipulit. Ripottele ne curry-fraichen päälle. Asettele Bimi®-parsakaalia kummankin pizzan päälle. Lisää vielä vähän chilihiutaleita, suolaa ja pippuria. 
- 
                                                                                
                                        Paista noin 10 minuuttia uunin keskitasolla. 
- 
                                                                                
                                        Lisää paistamisen jälkeen päälle loraus seesamiöljyä, suolapähkinöitä ja tuoretta kroianteria. Purista vielä vähän limemehua. 
 
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
             
            