Suolaiset muffinssit Bimi®-parsakaalilla, cheddarilla ja chilillä
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
20 minuuttia
Annokset
8+
Metodi
-
Lisää 1 ruokalusikallinen rypsiöljyä paistinpannulle ja paista sipulia, Bimi®-parsakaalin varsia ja chiliä, kunnes kaikki ovat kypsiä. Lisää balsamiviinietikka ja paista kunnes etikka on sekoittunut kasviksiin. Ota pannu pois hellalta ja jätä sivuun tekeytymään.
-
Sekoita jauhot, leivinjauhe, voi ja munat isossa kulhossa sähkövatkaimella. Lisää maito sekaan vähitellen. Kun kaikki ainekset ovat varmasti sekoittuneet, lisää juusto, paistetut kasvikset, suola ja pippuri.
-
Asettele muffinssivuoat pellille ja kaada muffinssiseosta tasaisesti vuokiin. Muffinssit kohoavat uunissa hiukan, joten vuokia ei kannata täyttää aivan täyteen.
-
Paista 180 asteessa 20–25 minuuttia.