Bruschetta Bimi®-parsakaalilla, valkosipuliherkkusienillä ja fetalla
Tämän italialaisen klassikon kanssa saa soveltaa vapaasti, ja tässä on meidän ehdotuksemme. Bruschetta sopii hyvin alkupalaksi, nopeaksi lounaaksi tai ruokaisaksi välipalaksi.
Specifications
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
4
Ruokavaliovaatimukset
- Kasvisruoka
- Pähkinätön
- Pescovegetaarinen
Metodi
-
Leikkaa ciabatta sopivan kokoisiksi paloiksi, voitele oliiviöljyllä ja paahda grillissä tai uunissa.
-
Höyrytä tai keitä Bimi®-parsakaalia noin 3 minuuttia, kunnes se on pehmennyt.
-
Paista herkkusieniä voissa murskatun valkosipulin kanssa, mausta mustapippurilla ja suolalla.
-
Lisää Bimi®-parsakaali herkkusienten sekaan ja sekoita hyvin.
-
Asettele ciabatta-leiville herkkusienet, Bimi®-parsakaali ja murustettu fetajuusto. Laita leivät vielä hetkeksi grilliin tai uuniin, kunnes juusto alkaa sulaa.