Vihreä uuniwokki Bimi®-parsakaalilla
Vihreä ja helppo uuniwokki syntyy uunissa vain 20 minuutissa – nopeaa ja maukasta.
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
20 minuuttia
Annokset
2
Ruokavaliovaatimukset
- Kasvisruoka
- Vegaaninen
Metodi
-
Kuumenna uuni 225 asteeseen.
-
Öljyä laakea uunivuoka. Revi pohjalle nuudelikerät.
-
Suikaloi paprika. Leikkaa Bimi ®-parsakaalit kahdesta kolmeen osaan. Levitä kasvikset vuokaan nuudeleiden päälle.
-
Hienonna chili. Kuori ja raasta inkivääri. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
-
Sekoita kastikkeen ainekset yhteen. Kaada kastike tasaisesti vuokaan.
-
Murustele pinnalle tofu. Älä sekoita.
-
Nosta vuoka uuniin ja paahda 10 minuuttia. Painele nuudeleita tasaisemmin kastikkeen joukkoon kypsymään. Älä sekoita, vaan anna ainesten edelleen paahtua vuoassa kerroksittain. Nosta vuoka takaisin uuniin ja paahda vielä noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat paahtuneet ja nuudelit kypsiä.
-
Hienonna vuoan pinnalle tuoretta korianteria ja ripottele päälle pähkinöitä.