
Risotto Bimi®-parsakaalilla ja parmesaanilla
Helppo risotto Bimi®-parsakaalilla onnistuu myös ilman jatkuvaa sekoittamista. Maukkaan risoton kylkeen sopii vaikka basilikaöljy ja mustapippuri!
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
30 minuuttia
Annokset
4
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
- Kasvisruoka
- Pähkinätön
Metodi
-
Valmista kasvisliemi, pilko sipuli ja hienonna valkosipuli.
-
Kuumenna öljy isolla pannulla, lisää sipulit ja ripaus suolaa. Kuullota sipuleita keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää valkosipuli ja kuullota vielä 1–2 minuuttia.
-
Lisää pannulle riisi ja sekoita, kunnes riisi alkaa olla läpikuultavaa. Lisää viini ja anna viinin kuplia ja haihtua.
-
Lisää suurin osa kasvisliemestä, noin 1 l. Kiehauta ja anna poreilla mahdollisimman matalalla lämmöllä kannella peitettynä. Keitä riisi al denteksi välillä sekoittaen. Lisää lientä tarpeen mukaan.
-
Höyrytä Bimi®-parsakaaleja 4 min riisin keittyessä.
-
Pilko suurin osa Bimi®-parsakaaleista sopiviksi suupaloiksi. Jätä muutama koristeeksi.
-
Kun riisi on kypsää, sekoita joukkoon varsiparsakaalipalat ja parmesaani.
-
Annostele lautaselle ja koristele Bimi®-parsakaaleilla ja parmesaanilla.