Pasta Bimi®-parsakaalilla, kikherneillä ja valkosipulilla
Nopea ja maukas pasta syntyy rapsakasta Bimi®-parsakaalista, paahdetuista kikherneistä ja valkosipuli-sitruunavoikastikkeesta.
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
15 minuuttia
Annokset
4
Ruokavaliovaatimukset
- Kasvisruoka
- Pähkinätön
Metodi
-
Huuhtele kikherneet ja Bimi®-parsakaalit, hienonna valkosipuli. Halutessasi voit pilkkoa Bimi®-parsakaalit valmiiksi suupaloiksi.
-
Sulata voi isolla pannulla.
-
Lisää öljy ja valkosipulit. Kuullota pari minuuttia keskilämmöllä, kunnes valkosipulit muuttuvat pehmeiksi ja tuoksuvat aromaattisilta.
-
Sekoita mukaan kikherneet ja paahda pari minuuttia.
-
Lisää Bimi®-parsakaalit ja kypsennä noin 5 minuuttia kannen alla välillä sekoittaen.
-
Lisää joukkoon sitruunan mehu, hunaja sekä ripaus suolaa ja pippuria. Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Sekoita pasta ja kastike pannulla.
-
Tarjoile parmesaanin kera.