 
                Korealaiset nuudelit voin ja Bimi®- parsakaalin kanssa
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
2
Metodi
- 
                                                                                
                                        Kiehauta pieni kattilallinen vettä. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lisää Bimi®-parsakaali viimeisen 3 minuutin ajaksi. Siivilöi suurin osa keitinvedestä pois, mutta säästä pieni määrä sivuun. Bimi® on valmista, kun se on pehmennyt mutta säilyttää silti rouskuvan tuntuman. 
- 
                                                                                
                                        Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Lisää voi, gochujang ja sokeri. Sekoita hyvin. Kun ainekset ovat sekoittuneet tasaisesti, lisää Bimi ja nuudelit. Paista 30-60 sekuntia sekoittaen aineksia samalla. Mehevöitä tarvittaessa lisäämällä hiukan keitinvettä. Lisää lopuksi kevätsipulit ja sitruunamehua maun mukaan. 
- 
                                                                                
                                        Tarjoiluehdotus: Kokeile tonnikalapihvien tai katkarapujen kanssa. 
 
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
             
            