Pähkinäisiä satay-nuudeleita ja parsakaalia
Nämä indonesialaistyyliset satay-nuudelit maistuvat niin kuumana kuin kylmänäkin, joten ne sopivat täydellisesti paitsi nopeaksi illalliseksi myös suosikkilounaaksesi.
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
5 minuuttia
Annokset
4
Ruokavaliovaatimukset
- Kasvisruoka
- Maidoton
- Vegaaninen
Metodi
-
Aseta kaikki satay-kastikkeen ainekset pieneen kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Vispaa kevyesti kiehuva seos tasaiseksi ja siirrä se sitten pois levyltä. Anna jäähtyä. Ohenna tarvittaessa kastiketta lisäämällä 1–2 rkl vettä.
-
Kuumenna iso paistinpannu tai wok-pannu ja lisää siihen öljyä. Lisää Bimi®-parsakaalit, kiinankaali, porkkana, nuudelit, puolet chilistä ja kevätsipuleista pannulle, ja paista niitä muutama minuutti.
-
Kaada kastike pannulle kasvisten päälle, ja sekoita niin, että sitä on tasaisesti kaikkialla.
-
Siirrä ruoka tarjoiluastiaan, ja ripottele päälle suolapähkinät sekä loput chili- ja kevätsipuliviipaleet. Tarjoile kuumana tai kylmänä.