Kung pao Bimi®
Tekeekö mielesi jotakin herkullista ja lämmintä? Kung pao Bimi®-parsakaalilla on täydellinen tasapaino suolaista, makeaa ja raikasta.
Specifications
Valmistelu
15 minuuttia
Valmistus
15 minuuttia
Annokset
4
Metodi
-
Leikkaa tofu viipaleiksi ja kuivaa pinta. Leikkaa viipaleet kuutioiksi.
-
Leikkaa Bimi ®-parsakaalit kolmeen osaan. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna chili. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.
-
Kuumenna öljy pannulla ja paista tofu rapeaksi. Siirrä pannu syrjään, lisää ruokalusikallinen vähäsuolaista soijakastiketta ja sekoita niin, että soijakastike imeytyy tasaisesti tofukuutioihin. Siirrä tofut syrjään odottamaan.
-
Pyyhkäise pannu puhtaaksi ja lisää tilkka öljyä. Kuullota sipulia muutama minuutti. Inkivääri ja chili sekä Bimi ®-parsakaalit ja jatka paistamista, kunnes Bimi®-parsakaalit hieman pehmenevät.
-
Lisää pannulle tofukuutiot ja kastike. Kuumenna.
-
Tarjoa kung pao Bimi ® keitetyn riisin, suolapähkinöiden tai paahdettujen cashewpähkinöiden sekä tuoreen korianterin kera.