Kung pao Bimi®

Kung pao Bimi®

Tekeekö mielesi jotakin herkullista ja lämmintä? Kung pao Bimi®-parsakaalilla on täydellinen tasapaino suolaista, makeaa ja raikasta.

Specifications

Valmistelu

15 minuuttia

Valmistus

15 minuuttia

Annokset

4

Metodi

  1. Leikkaa tofu viipaleiksi ja kuivaa pinta. Leikkaa viipaleet kuutioiksi.

  2. Leikkaa Bimi ®-parsakaalit kolmeen osaan. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna chili. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.

  3. Kuumenna öljy pannulla ja paista tofu rapeaksi. Siirrä pannu syrjään, lisää ruokalusikallinen vähäsuolaista soijakastiketta ja sekoita niin, että soijakastike imeytyy tasaisesti tofukuutioihin. Siirrä tofut syrjään odottamaan.

  4. Pyyhkäise pannu puhtaaksi ja lisää tilkka öljyä. Kuullota sipulia muutama minuutti. Inkivääri ja chili sekä Bimi ®-parsakaalit ja jatka paistamista, kunnes Bimi®-parsakaalit hieman pehmenevät.

  5. Lisää pannulle tofukuutiot ja kastike. Kuumenna.

  6. Tarjoa kung pao Bimi ® keitetyn riisin, suolapähkinöiden tai paahdettujen cashewpähkinöiden sekä tuoreen korianterin kera.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa