Bimi®-parsakaalia meksikolaisen paistetun riisin ja papujen kera

Bimi®-parsakaalia meksikolaisen paistetun riisin ja papujen kera

Tämä Meksikosta inspiraatiota saanut resepti on kevyt ja raikas sekä täynnä rouskuvaa makua, kiitos Bimi®-parsakaalin. Täydellinen osa meksikolaista juhla-ateriaa.

Specifications

Valmistelu

15 minuuttia

Valmistus

35 minuuttia

Annokset

6

Metodi

  1. Kuumenna 1 rkl öljyä paistinpannussa keskilämmöllä. Paista sipulia 6 minuuttia sekoittaen säännöllisesti. Peitä kannella ja 2 minuutin kuluttua lisää valkosipuli ja kumina. Jatka paistamista 5 minuuttia, sekoittaen ilman kantta viimeisen minuutin ajan. Siirrä paistos sitten sivuun lautaselle ja pyyhi pannu puhtaaksi. Varo ettet polta itseäsi.

  2. Kiehauta samalla suolattu vesi kattilassa ja lisää sitten riisi. Voit pienentää levyn kuumuutta hiukan jos haluat, mutta älä sekoita riisiä liikaa. Kun vesi kiehuu taas, keitä 4 minuuttia. Siivilöi ja huuhtele kylmän veden alla.

  3. Kuumenna 1 rkl öljyä paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää puolet riisistä, levitä se haarukalla pannulle tasaisesti kunnes se peittää pohjan. Lisää päälle suolaa sekä sipulipaistosta, rusinoita, oreganoa ja chilit.

  4. Lisää päälle loput riisit kukkulan muotoon, niin että pannu on keskeltä kukkurallaan ja reunoilta hieman väljempi. Lisää hieman suolaa päälle. Paina puulusikalla neljä reikää täytteiden läpi ja lisää painaumiin voita.

  5. Käännä lämpöä pienemmälle ja anna valmistua kannen alla 20–25 minuuttia. Toimien nopeasti, jottei höyry karkaa, lisää pavut ja Bimi® viimeisen 10 minuutin ajaksi.

  6. Aseta tarjoiluvati tai suuri leikkuulauta pannun päälle ja patakintaita käyttämällä käännä paistos ympäri tarjoilualustan päälle, pannulla paistunut riisi päällimmäiseksi. Lisää päälle korianteria ja tarjoile limesiivujen kanssa.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa