Bimi®-parsakaali aamiaisburritot

Bimi®-parsakaali aamiaisburritot

Aloita päiväsi meksikolaisilla mauilla ja valmista aamiaiseksi Bimi®-parsakaali burritoja.

Tämä kasvisresepti on täydellinen ystävien kanssa vietettävälle kiireettömälle brunssille. Voit asetella täytteet tarjolle valmiiksi ja antaa jokaisen koota itse mieleisensä annoksen.

Valmistus

30 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Gluteeniton
  • Kasvisruoka
  • Maidoton
  • Pähkinätön
  • Pescovegetaarinen
  • Vegaaninen

Metodi

  1. Aloita papujen valmistuksesta. Lämmitä ruokalusikallinen oliiviöljyä pannulla miedolla lämmöllä ja lisää salottisipulit. Kuullota 8–10 minuuttia kunnes sipulit ovat pehmeitä.

  2. Lisää valutetut pavut pannulle kuminan ja paprikajauheen kanssa. Sekoita joukkoon kasvisliemi, tomaattipyree ja 100 ml kylmää vettä. Hämmennä 10 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes neste on imeytynyt. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää hienonnettu persilja.

  3. Esilämmitä uuni 180 asteeseen.

  4. Valmista guacamole kuutioimalla avokado ja sekoittamalla siihen limemehu ja hienonnettu chili. Mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella korianterilla.

  5. Lämmitä tortillalettuja folioon käärittynä uunissa 5 minuuttia.

  6. Kuumenna paistinpannu ja kypsennä Bimi®-parsakaalia öljyssä pari minuuttia.

  7. Tarjoillessasi asettele tortilloille pinaattia, papuja, grillattua Bimi®-parsakaalia sekä guacamolea. Ripottele päälle juustoa ja tarjoile limelohkojen kera.