Misomaustetut varsiparsakaalit ja tofukokkeli maalaisleivällä by Chocochili

Misomaustetut varsiparsakaalit ja tofukokkeli maalaisleivällä by Chocochili

Specifications

Valmistus

10 minuuttia

Annokset

2

Metodi

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.Aloita leikkaamalla Bimi®-parsakaaleista kuivat kannat pois. Sekoita yhteen misotahna, öljy ja valkosipuli sekä tarvittaessa lisää tilkka vettä. Sekoita parsakaalit marinadin kanssa ja levitä ne uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

  2. Sillä välin, kun parsakaalit ovat uunissa, murustele tofu käsin pieneksi muruksi ja silppua kevätsipuli. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sitten tofu ja mausteet. Paista ensin tofua 1-2 minuuttia ja lisää sitten pannulle kevätsipuli ja kaurakerma.

  3. Paahda leivät paistinpannulla tilkassa öljyä, niin että niistä tulee rapsakoita. Laita leipäviipaleet lautaselle ja kokoa päälle tofukokkeli ja Bimit®.

  4. Koristele tuoreella basilikalla ja ripottele pinnalle vielä hieman Kala namak -suolaa ennen syömistä. Herkuttele!

Mistä Bimi®-parsakaalia saa