Bimi®-parsakaali shakshuka

Bimi®-parsakaali shakshuka

Specifications

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

15 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Kasvisruoka

Metodi

  1. Valmistus: Huuhtele Bimi®-parsakaalit. Lämmitä 1 rkl öljyä pannussa ja kuullota varsiparsakaaleja muutama minuutti. Siirrä pois pannulta.

  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä 1 rkl öljyssä muutama minuutti.

  3. Lisää mausteet. Lisää kerma, kikherneet, pinaatti ja sitruunamehu pannulle. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehahtaa ja sekoittele kunnes pinaatti on sulanut.

  4. Lisää Bimi®-parsakaalit seokseen. Tee lastalla kolot ja riko kananmunat niihin. Laske hieman lämpöä ja anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia kunnes kananmunat ovat hyytyneet. Tarjoile kevätsipulin kanssa.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa