Tietoa Bimi®-parsakaalista

Bimi®-parsakaali ei vain näytä ja maistu hyvältä, vaan se myös tekee sinulle hyvää. Bimi® on täynnä vitamiineja ja ravinteita, joilla on monia terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Bimi®-parsakaali sopii hyvin kaikille, jotka ovat kiinnostuneet ruuanlaitosta ja terveellisestä ruokavaliosta. Bimi®stä on helppo valmistaa maistuvia aterioita, ja se soveltuu moneen.

Rapea, maukas ja täynnä ravintoaineita. Bimi®-parsakaali on uniikki varsiparsakaalilajike, jonka voit syödä varresta kukintoon. Tätä vihreää vihannesta nauttimalla saat paljon hyvää tekeviä ravintoaineita yhdellä haukulla.

Bimi®-parsakaali ei voisi olla helpompi kokattava. Pilkkomiselle ei ole tarvetta – voit syödä sen kokonaan varresta kukintoon. Ja mikä parasta, sen valmistaminen ei vie kauaa. Haluat sitten paistaa, grillata tai nauttia sen raakana, saat nopeasti hyvää makua lautasellesi.

Miltä Bimi®-parsakaali maistuu

Bimi®-parsakaalissa on mieto mutta tunnistettava maku, ja sen rakenne muistuttaa enemmän parsaa kuin parsakaalia. Bimi®-parsakaali on yhdistelmä erilaisia makuja mukavan rapsakassa muodossa.

Monta syytä rakastaa Bimi®-parsakaalia

Maukas, monikäyttöinen ja täynnä ravinteita. Lue lisää Bimi®-parsakaalista listaltamme, jolta löytyy seitsemän asiaa, joita rakastamme tässä vihreässä vihanneksessa.

Resepti-inspiraatiota

Tässä ovat tuoreimmat ja herkullisimmat Bimi®-parsakaalireseptimme, joista pidämme juuri nyt. Uskomme, että sinä pidät niistä myös.