Tietoa Bimi®-parsakaalista

Bimi®-parsakaali ei vain näytä ja maistu hyvältä, vaan se myös tekee sinulle hyvää. Se on täynnä vitamiineja ja ravinteita, joilla on monia terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Bimi®-parsakaali sopii hyvin kaikille, jotka ovat kiinnostuneet ruuanlaitosta ja terveellisestä ruokavaliosta. Se on herkullista ja siitä on helppo valmistaa maistuvia aterioita. Siksi voit helposti kokeilla uusia reseptejä.

Rapea, maukas ja täynnä hyviä ominaisuuksia. Bimi®-parsakaali on uniikki varsiparsakaalilajike, jossa ravintoaineet on pakattu maistuvaan muotoon, varresta kukintoon. Toisin sanoen tätä vihreää vihannesta syömällä pääset nauttimaan enemmän hyvää tekeviä ravintoaineita yhdellä haukulla.

Bimi®-parsakaali ei voisi olla helpompi kokattava. Pilkkomiselle ei ole tarvetta – voit syödä sen kokonaan varresta kukintoon. Ja mikä parasta, sen valmistaminen ei vie kauaa. Haluat sitten paistaa, grillata tai nauttia sen raakana, saat siitä nopeasti hyvää makua lautasellesi.

Miltä Bimi®-parsakaali maistuu

Bimi®-parsakaalissa on mieto mutta tunnistettava maku, ja sen rakenne muistuttaa enemmän parsaa kuin parsakaalia. Bimi®-parsakaali on yhdistelmä erilaisia makuja mukavan rapsakassa muodossa.

Katso reseptit

Kymmenen syytä rakastaa Bimi®-parsakaalia

Maukas, monikäyttöinen ja täynnä ravinteita. Lue lisää Bimi®-parsakaalista listaltamme, jolta löytyy kymmenen asiaa, joita rakastamme tässä vihreässä vihanneksessa.

Lue lisää