Mene navigointiin Mene navigointiin Mene sisältöön
Bimi® Suomi
Bimi® Austria Bimi® Belgium Bimi® Switzerland Bimi® Deutschland Bimi® Danmark Bimi® Spain Bimi® Suomi Bimi® France Bimi Greece Bimi® Italy Bimi® Nederland Bimi® Norge Bimi® Poland Bimi® Portugal Bimi® Sverige Bimi® English
Bimi®
  • Tietoa Bimi®-parsakaalista
    • Tietoa Bimi®-parsakaalista
    • Kymmenen syytä rakastaa Bimi®-parsakaalia
    • Ravintoarvot
    • Usein kysyttyjä kysymyksiä
    • Tapaa viljelijämme…
  • Laita ruokaa Bimi®-parsakaalista
    • Laita ruokaa Bimi®-parsakaalista
    • Neuvoja
      • Miten Bimi®-parsakaalia valmistetaan
      • Ruuanlaittovinkkejä
    • Reseptejä
      • Aamupala
      • Alkupalat
      • Lisäkkeet
      • Lounas
      • Pääruuat
      • Välipalat
  • Uutiset
  • Mistä Bimi®-parsakaalia saa
  • World Food Photography Awards

Olet täällä:

  • Laita ruokaa Bimi®-parsakaalista
Korianterikanaa ja grillattua Bimi®-parsakaalia

Korianterikanaa ja grillattua Bimi®-parsakaalia

Risotto tomaatilla, chorizomakkaralla ja Bimillä® parsakaali

Risotto tomaatilla, chorizomakkaralla ja Bimillä® parsakaali

Laita Ruokaa Bimistä

Etsi reseptejä

Grillattu Bimi®-parsakaali raikkaan chilikastikkeen kera
Pääruuat

Grillattu Bimi®-parsakaali raikkaan chilikastikkeen kera

Katso resepti
Maapähkinänuudelit
Pääruuat

Maapähkinänuudelit

Katso resepti
Buddha Bowl Bimi®-parsakaalista
Lounas

Buddha Bowl Bimi®-parsakaalista

Katso resepti
Mozzarella-Bimi®-parsakaalipiiras
Lounas

Mozzarella-Bimi®-parsakaalipiiras

Katso resepti
Salaatti Bimi®-parsakaalista, bulgurista, kanasta ja artisokasta

Salaatti Bimi®-parsakaalista, bulgurista, kanasta ja artisokasta

Katso resepti
Superfood-salaatti Bimi®-parsakaalilla

Superfood-salaatti Bimi®-parsakaalilla

Voit valmistaa annoksen seuraavan päivän lounaaksi. Laita salaatti ilmatiiviiseen rasiaan jääkaappiin yön yli – se säilyy hyvänä jopa kolme päivää.

Katso resepti
Bimi®-parsakaalia ja ramen-nuudeleita
Lounas

Bimi®-parsakaalia ja ramen-nuudeleita

Katso resepti
Bimi®-parsakaali-wrap hummuksella ja halloumilla
Lounas

Bimi®-parsakaali-wrap hummuksella ja halloumilla

Katso resepti
Aasialaista lohta Bimi®-parsakaalilla kahdella tavalla
Pääruuat

Aasialaista lohta Bimi®-parsakaalilla kahdella tavalla

Tätä aasialaistyyppistä herkkua on mahdollista soveltaa sen mukaan, toivooko annokseen lisää potkua chilistä ja muista mausteista, vai nauttiiko Bimi®-parsakaalinsa mieluummin…

Katso resepti
1Page 1
2Page 2
3Page 3
4Page 4
5Page 5
6Page 6
7Page 7
8Page 8
9Page 9
10Page 10

Ota kaikki irti Bimi®-parsakaalista

Jos et ole koskaan kokannut ruokaa Bimi®-parsakaalia, nyt on tilaisuutesi kokeilla. Tervehdi uutta lempivihannestasi!

Miten Bimi®-parsakaalia valmistetaan

Sitä on myös helppo valmistaa. Aloita näillä helpoilla ja nopeilla tavoilla valmistaa Bimi®-parsakaalia.

Fusion
Lue lisää

Monta syytä rakastaa Bimi®-parsakaalia

Maukas, monikäyttöinen ja täynnä ravinteita. Lue lisää Bimi®-parsakaalista listaltamme, jolta löytyy kymmenen asiaa, joita rakastamme tässä vihreässä vihanneksessa.

Dont chop
Lue lisää
Bimi®
  • Tilaa uutiskirjeemme
  • Mistä Bimi®-parsakaalia saa
  • Tapaa viljelijämme…
  • Usein kysyttyjä kysymyksiä Bimi®-parsakaalista
  • Pasta ja Bimi® al limone
  • Risotto Bimi®-parsakaalilla ja parmesaanilla
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Ota yhteyttä
  • Bimi® on Facebook
  • Bimi® Finland on Instagram
  • Bimi® Finland on Pinterest
  • Bimi® on YouTube
  • Tietoa Bimistä®
  • Laita ruokaa Bimistä®
  • Myyntipisteet
  • Menu

Liity Cook Clubiin

Näyttää siltä, että viihdyt täällä – maistuisiko toinen annos Bimi® parsakaalia?

Liity Cook Clubiin ja saat herkullisia resepti-ideoita ja kilpailuja suoraan sähköpostiisi!

Liity nyt