Spagettia ja Bimi® parsakaalia valkosipulin ja chilin kera

Spagettia ja Bimi® parsakaalia valkosipulin ja chilin kera

Specifications

Valmistelu

5 minuuttia

Valmistus

15 minuuttia

Annokset

4

Ravintoarvot per annos

  • 597
  • Rasvaa 24,3g
  • Josta tyydyttyneitä 7,2g
  • Hiilihydraatteja 77g
  • Joista sokereita 3,1g
  • Kuitua 6g
  • Proteiinia 22g
  • Suolaa 0,8g

Ruokavaliovaatimukset

  • Pescovegetaarinen

Metodi

  1. Keitä spaghetti ohjeen mukaan ja valuta hyvin. Säästä osa keitinvedestä.

  2. Lämmitä öljy pannulla ja lisää valkosipuli, Bimit, anjovikset ja chili. Hauduta noin 3 minuuttia kunnes valkosipuli on pehmeää. Pidä huoli, ettet polta valkosipulia.

  3. Kun Bimi® -parsakaalin varret ovat hiukan pehmentyneet, lisää pasta ja parmesaani pannulle, ja lisää hieman keitinvettä, jotta kastikkeen koostumus on sopiva. Sekoita, mausta ja tarjoile välittömästi. Koristele annokset tuoreella basilikalla ja persiljalla.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa