 
                Salaatti Bimi®-parsakaalista, bulgurista, kanasta ja artisokasta
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
5 minuuttia
Annokset
2
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
- Pähkinätön
Metodi
- 
                                                                                
                                        Lisää rapsiöljy pannulle ja kuullota punasipulit. Lisää pilkottu valkosipuli ja sekoita. 
- 
                                                                                
                                        Lisää bulgurvehnä ja sekoita lisää. Lisää kanalientä niin, että se peittää ainekset ja sekoita. Lisää lientä sen mukaan, kun bulgur imee sitä. Jos tarvitset lisää nestettä, lisää hieman vettä. 
- 
                                                                                
                                        Kun bulgur on pehmeää, mutta ei täysin kypsää, lisää joukkoon pilkotut Bimi®-parsakaalin varret ja keitä minuutin verran, kunnes ne saavat kauniin kirkkaan vihreän sävyn. Ota pannu pois liedeltä. 
- 
                                                                                
                                        Sekoita joukkoon nokare voita, artisokan sydämet, sitruunan kuori ja mehu, persilja sekä suolaa ja pippuria. Jätä jäähtymään. 
- 
                                                                                
                                        Paista toisessa pannussa kanaviipaleet rapsiöljyssä, kunnes ne saavat kauniin, kultaisen sävyn. Lisää viipaleet bulgur-sekoituksen päälle tai halutessasi pilko kana pienemmiksi palasiksi ja sekoita palaset salaatin joukkoon. Anna jäähtyä ja säilö jääkaapissa ilmatiiviissä rasiassa seuraavaan päivään. 
- 
                                                                                
                                        Lämmitä annos lisäämällä noin 2 ruokalusikallista vettä rasiaan ennen kuin laitat sen mikroon 2–3 minuutiksi. 
 
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                     
                                    
                                                                    