Olet täällä:
Tämän ruoan avulla voit sekä valmistaa kaikki kasvikset juhlapöytään kätevästi yhden pannun tekniikalla, että ujuttaa mukaan ituja kaikille aidosti maistuvalla…
Tämä mantelilastuja, persiljaa, sitruunaa ja voita sisältävä ruoka on erityisen ihana siksi, että Bimi®-parsakaalit voi kypsentää etukäteen. Ennen tarjoilua ne…
Cacio e pepe (“juusto ja pippuri”) on roomalainen ruokalaji, johon sisältyy tyypillisesti joko spagettia, tonarellia tai pici -pastaa. Resepti on…
Tämä vastustamaton alkuruokaresepti kannattaa olla kotikokin takataskussa silloin, kun haluaa tehdä vaikutuksen.
Kokki ja ruokakirjailija Hanna Gullichsenin luoma keväinen resepti, jonka pääosassa on Bimi®-parsakaali. Kertoman mukaan tästä ruuasta tulee hyvä mieli, eikä…
Tässä helpossa reseptissä yhdistyvät ricottan kermaisuus ja sitruunan hapokkuus, joita molempia tasapainottaa Bimi®-parsakaalin mieto ja pähkinäinen maku.
Näyttää siltä, että viihdyt täällä – maistuisiko toinen annos Bimi® parsakaalia?
Liity Cook Clubiin ja saat herkullisia resepti-ideoita ja kilpailuja suoraan sähköpostiisi!