Vihreä aloo gobi Bimi®-parsakaalilla
Raikas ja vihreä Aloo gabi Bimi®-parsakaalilla on taattu hitti!
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
30 minuuttia
Annokset
4
Metodi
-
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
-
Paloittele perunat ja kukkakaali suupalan kokoisiksi paloiksi.
-
Sekoita 4 rkl öljyä, currytahna, garam masala ja ½ tl suolaa. Hiero mausteöljy perunoiden ja kukkakaalinnuppujen pintaan. Levitä kasvikset tasaisesti leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Paahda 20 minuuttia.
-
Paloittele Bimi ®-parsakaalit kahdesta kolmeen osaan. Huuhtele ja valuta kikherneet. Hiero 1 rkl öljyä ja ½ tl suolaa Bimi®-parsakaalien ja kikherneiden pintaan.
-
Nosta vuoka uunista, levitä Bimi ®-parsakaalit, kikherneet ja herneet uuninpellille ja paahda vielä 5-10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat paahtuneet.
-
Valmista kurkkuraita. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Puristele enin neste pois. Sekoita kaikki kurkkuraidan ainekset yhteen.
-
Tarjoa vihreä aloo gobi kurkkuraidan kera. Viimeistele annos halutessasi tuoreella korianterilla.