Rapsakka seesami-chili Bimi®-parsakaali
Specifications
Valmistelu
5 minuuttia
Valmistus
10 minuuttia
Annokset
2
Metodi
-
Sekoita polenta, seesaminsiemenet chilihiutaleet ja suola kulhossa. Setkoita munat toisessa astiassa. Ota lisäksi esiin kolmas, laakea kulho.
-
Kuumenna muutama ruokalusikallinen öljyä paksupohjaisessa paistinpannussa korkeassa lämpötilassa. Siirrä kolmasosa polentasekoituksesta erilleen, omaan kulhoonsa.
-
Työskentele osissa. Kasta Bimi®-parsakaali vatkattuihin kananmuniin, kääntele sen jälkeen polentasekoituksessa ja puristele kevyesti, jotta seos tarrautuu kiinni kananmuniin. Lisää Bimi®-parsakaali pannulle ja säädä lämpöä alemmas. Paista molemmin puolin 1-2 minuuttia, että pinta muuttuu kullanruskeaksi.
-
Sekoita dippi jogurtista tai majoneesista, laita mukaan limen mehu, rapsaus sen kuorta, suolaa ja pippuria, sekä silppua joukkoon korianterin lehtiä. Tarjoile höyrytetyn valkoisen kalan kanssa.