Meksikolaiset salaattiwrapit

Meksikolaiset salaattiwrapit

Näillä erinomaisesti naposteluun sopivilla salaattiwrapeilla loihdit meksikolaista tunnelmaa ruokapöytään! Bimi®-salaattiwrappeja voit tarjota alkupalaksi tai jaettavaksi isommissakin juhlissa. Chipotle-täyte ja salsa antavat tälle maukkaalle herkulle mukavasti lisäpotkua.

Specifications

Valmistelu

20 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Annokset

8+

Metodi

  1. Tee ensin chipotle-täyte. Poista siihen varatuista tomaateista siemenet ja pilko ne. Sekoita yhteen chipotle-tahnan ja sokerin kanssa.

  2. Poista ruodot lehtijuurikkaan lehdistä. Leikkaa sen jälkeen kukin lehti kolmeen pitkään osaan. Levitä noin puoli ruokalusikallista chipotle-täytettä kullekin lehdenpalalle. Kaiken chipotle-täytteen ei tarvitse mahtua wrapeihin, sillä sitä tarvitaan myös salsaan. Aseta päälle Bimi®-parsakaalin varret sekä hieman juustoa. Rullaa varovaisesti wrapeiksi. Tue kutakin wrapia hammastikulla tai paistivartaalla, jotta rullat pysyvät varmasti koossa.

  3. Valmistaaksesi salsan pilko 150g tomaatteja siemenineen ja sekoita yhteen lopun chipotle-kastikkeen, sipulin, limemehun ja raastetun limen kuoren ja korianterin kanssa.

  4. Kuumenna grilli tai paistinpannu keskikuumaksi ja lisää öljy. Asettele Bimi®-wrapit ja paista tai grillaa noin 2–4 minuuttia, kääntäen wrapit puolessavälissä. Tarjoa heti salsan ja majoneesin tai hapankerman kanssa.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa