Lammaskoftat Bimi®-parsakaalilla ja jugurttidipillä
Lähi-idän klassikko Bimi®-parsakaalilla höystettynä.
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
45 minuuttia
Annokset
4
Ruokavaliovaatimukset
- Gluteeniton
- Pähkinätön
Metodi
-
Sekoita lammas, sipuli, valkosipuli, sahrami, suola ja pippuri massaksi isossa kulhossa.
-
Jaa massa kahdeksaan osaan ja muotoile se kepakoiksi.
-
Kuumenna kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä paistinpannulla. Paista koftia 20 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja kypsiä.
-
Keitä Bimi®-parsakaalia pari minuuttia ja siirrä se odottamaan.
-
Sekoita kulhossa jugurtti ja valkosipuli ja lisää suolaa ja pippuria makusi mukaan.
-
Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista Bimi®-parsakaalia noin 7 minuuttia.
-
Asettele tarjoiluvadille lammaskoftat, Bimi®-parsakaali ja jogurttidippi sekä ripottele päälle mielesi mukaan kuivattua minttua, oliiviöljyä, sumakkia ja murskattuja ruusun terälehtiä. Tarjoile leivän tai riisin kanssa.