Kanacurry Bimi®-parsakaalilla

Kanacurry Bimi®-parsakaalilla

Valmistelu

10 minuuttia

Valmistus

1 tunti20 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Pähkinätön

Ravintoarvot per annos

  • kcal 656
  • Rasvaa 20,6 g
  • Josta tyydyttyneitä 4,8 g
  • Hiilihydraatteja 52 g
  • Joista sokereita 13,4 g
  • Kuitua 10,1 g
  • Proteiinia 44,5 g
  • Suolaa 1,7 g

Metodi

  1. Kuumenna maapähkinäöljy pannulla ja ruskista kanat puolikypsiksi voimakkaalla lämmöllä.

  2. Sekoita valkosipulinkynnet, inkivääri ja vesi tehosekoittimessa tahnaksi.

  3. Kuumenna öljyä pannulla ja lisää viipaloidut sipulit. Kuullota sipulit ja lisää kardemummatangot, laakerinlehdet ja kanelitangot. Lisää pannulle inkivääri-valkosipuli-tahna ja loput mausteet sekä tomaattipyree. Kypsennä hetki ja lisää sitten kanat. Lisää sen jälkeen jugurtti ja sekoita huolella. Lisää pilkotut tomaatit ja kanaliemi.

  4. Peitä pannu kannella ja kypsennä miedolla lämmöllä 50 minuuttia, kunnes kana on kypsää. Jos kastike on liian nestemäistä, anna sen keittyä hetki ilman kantta voimakkaammalla lämmöllä.

  5. Lisää lopuksi joukkoon pilkottu Bimi® parsakaali ja anna curryn hautua vielä pari minuuttia. Tarjoile riisin tai naanleivän kanssa.