Kanacurry Bimi®-parsakaalilla
Specifications
Valmistelu
10 minuuttia
Valmistus
1 tunti 20 minuuttia
Annokset
4
Ruokavaliovaatimukset
- Pähkinätön
Metodi
-
Kuumenna maapähkinäöljy pannulla ja ruskista kanat puolikypsiksi voimakkaalla lämmöllä.
-
Sekoita valkosipulinkynnet, inkivääri ja vesi tehosekoittimessa tahnaksi.
-
Kuumenna öljyä pannulla ja lisää viipaloidut sipulit. Kuullota sipulit ja lisää kardemummatangot, laakerinlehdet ja kanelitangot. Lisää pannulle inkivääri-valkosipuli-tahna ja loput mausteet sekä tomaattipyree. Kypsennä hetki ja lisää sitten kanat. Lisää sen jälkeen jugurtti ja sekoita huolella. Lisää pilkotut tomaatit ja kanaliemi.
-
Peitä pannu kannella ja kypsennä miedolla lämmöllä 50 minuuttia, kunnes kana on kypsää. Jos kastike on liian nestemäistä, anna sen keittyä hetki ilman kantta voimakkaammalla lämmöllä.
-
Lisää lopuksi joukkoon pilkottu Bimi® parsakaali ja anna curryn hautua vielä pari minuuttia. Tarjoile riisin tai naanleivän kanssa.