Bimi®-parsakaali-piirakka

Bimi®-parsakaali-piirakka

Valmistelu

15 minuuttia

Valmistus

35 minuuttia

Annokset

4

Ruokavaliovaatimukset

  • Vegaaninen

Metodi

  1. piirakkataikina:

    Mittaa jauhot kulhoon ja lisää kuutioitu kylmä margariini. Nypi sekaisin. Lisää sen verran vettä, että saat aikaan kiinteän taikinan. Painele taikina n. 28 senttisen piirakkavuuan pohjalle ja reunoille. Esipaista taikinaa 200 asteessa noin 13 minuuttia.

  2. täyte:

    Hienonna sipuli ja kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Ota sipulin varret erikseen. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulin valkoisia osia, kunnes ne pehmenevät. Lisää valkosipuli ja paista hetki. Lisää Bimi®-parsakaalit ja paista vielä hetki. Mausta seos ripauksella suolaa ja anna jäähtyä hetki.

  3. Sekoita kaurakerma, soijajogurtti, basilika, sipulin varret ja perunajauhot keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä seos esipaistetun piirakkapohjan päälle ja ripottele päälle juustoraaste. Levitä pinnalle Bimi®-parsakaali-sipuliseos ja ripottele lopuksi siemenet. Paista piirakkaa 220 asteessa noin 20 minuuttia.

  4. Anna piirakan jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua, jotta täyte hyytyy. Tarjoillessa voit lämmittää piirakkaa hieman uunissa tai mikrossa. Viimeistele piirakka basilikan lehdillä juuri ennen tarjoilua.