Bimi®-parsakaalia ja munia vihreässä kastikkeessa

Bimi®-parsakaalia ja munia vihreässä kastikkeessa

Tuo aamiaiseesi tai brunssiisi meksikolaista henkeä tarjoilemalla Bimi®-parsakaalia ja munia vihreässä kastikkeessa. Tämä nopeasti valmistuva ruokalaji on täydellinen makupommi käynnistämään päiväsi!

Specifications

Valmistelu

20 minuuttia

Valmistus

5 minuuttia

Annokset

6

Metodi

  1. Laita kourallinen Bimi®-parsakaalin kukintoja syrjään ja lisää varret muiden kastikkeen ainesten kanssa tehosekoittimeen. Sekoita, kunnes seos on tasaista, ja mausta sitten suolalla ja pippurilla.

  2. Kuumenna öljy ja voi paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää savupaprikajauhe pannulle ja sekoita. Riko kananmunat pannulle, paista noin minuutti, ja laske sitten lämpö matalaksi. Paista munia vielä muutama minuutti, kunnes ne ovat pohjasta rapeita ja valkuaiset ovat kypsyneet.

  3. Nosta pannu pois lämmöltä ja erottelu kananmunat toisistaan, jotta ne on helpompi tarjoilla. Voit kypsentää myös Bimi®-parsakaalin kukintoja hetken pannulla, tai voit tarjoilla ne raakoina ja rapeina.

  4. Kaada vihreä kastike tarjoiluvadille, ja asettele sen päälle Bimin® kukinnot, avokadoviipaleet ja sipulit. Valuta päälle kananmunien paistorasva ja viimeistele korianterilla ja chilillä/chilihiutaleilla. Tarjoile tortillojen tai tacojen ja ranskankerman kanssa.

Mistä Bimi®-parsakaalia saa